06-506 934 62
GPS Cockpit Tracks landcruiser reizen woestijn
dessert woestijn zandduinen tracks off road reizen Marokko
nood reparatie off road woestijn dream trails

Waarom kiezen voor Dream Trails Off Road Adventures?

Afrika werkt anders dan Europa. Alles is minder gestructureerd en situaties of locaties kunnen ‘spontaan’ veranderen. Je moet letterlijk en figuurlijk de weg weten.
Onze ervaring is dat je geweldige reizen uit kan zetten ‘op papier’ of oude reizen na kan rijden, maar dat je ter plaatse gegarandeerd voor verrassende situaties komt te staan.
Wij reizen sinds 2001 door Marokko, hebben ontelbare kilometers piste gereden. De regio kennen we goed en we zijn goed bekend met de cultuur en werkwijze van de Marokkanen. Hierdoor kunnen we goed anticiperen op onverwachte situaties en bieden wij alternatieven als zich onverwachte situaties voordoen. Denk hierbij bijvoorbeeld weersomstandigheden, afzettingen of andere zaken.

Informatiemiddag

Tijdens de informatiemiddag voorafgaand aan de reis informeren we toekomstige deelnemers uitgebreid over de ins en outs van de reis. Wat kan je verwachten van de reis, van het land en van de tracks. Hoe werkt een bivak in de woestijn. Wat MOET je meenemen en wat kan je beter niet meenemen. We bespreken de routes, maar ook de gewoontes in Marokko.
En last but not least staan we op basis van onze ervaring uitgebreid stil bij de preparatie en het onderhoud van de auto, banden keuze, extra brandstof, gereedschap, reserveonderdelen etc.
Deze infomiddag wordt vroegtijdig georganiseerd zodat er voldoende tijd is om je goed voor te bereiden op de reis.

Training

Door onze jarenlange off road ervaring kunnen we de deelnemers met raad en daad bijstaan met rij adviezen in alle omstandigheden. Eventueel kunnen wij voorafgaand aan de reis een (opfris) training off road rijden verzorgen, waarbij alle basistechnieken van het off road rijden aan bod komen.
Wij hebben een behoorlijke technische kennis van de 4×4. De auto’s zijn voor een reis als deze uiteraard in topconditie, maar het blijft een mechanisch avontuur. Er kan dus altijd iets stuk gaan. In dat geval proberen wij de pechvogel zo goed mogelijk weer op weg te helpen. Lukt dat niet dan zorgen we dat de auto bij een garage komt voor verdere reparatie.
Van de deelnemers verwachten we dat zij naast een reisverzekering ook een pechhulp en repatriëringsverzekering hebben afgesloten en dat zij enige reserveonderdelen van hun auto bij zich hebben.
Deze lijst verschilt per auto, maar kunnen we in overleg samenstellen.