06-506 934 62

 

Klaar voor een onvergetelijk off road avontuur op Corsica?

“Île de Beauté” (eiland van de schoonheid)
Het Franse eiland Corsica is gelegen in de Middellandse Zee, ten noorden van het Italiaanse eiland Sardinië en ten zuiden van de Franse en Italiaanse kust.
Corsica is een prachtig ruig en bergachtig eiland. Schitterende bergen en rotsen, die soms doen denken aan de Dolomieten gecombineerd met strand en zee, met kleuren die soms bijna Caribisch aandoen. Als je er eenmaal bent geweest, ben je aangestoken en wil je er naar terug.
Karakteristiek is de begroeiing met maquis: ruig, kruidachtig struikgewas, de geur komt je tegemoet zodra je aankomt. Corsica heeft een Middellandse Zeeklimaat met hete droge zomers en milde natte winters. Dit in combinatie met de ruige natuur maakt dat je er nooit meer weg wilt.
We werken samen met lokale gidsen, die niet alleen de Corsicaanse tracks op hun duimpje kennen, zij hebben ook exclusief toestemming van de landeigenaren om deze tracks te mogen rijden. Bovendien zijn zij bekend met de cultuur en werkwijze van het Corsicaanse volk. Hierdoor kunnen we snel anticiperen op onverwachte situaties en bieden wij alternatieven als zich onverwachte situaties voordoen. Denk hierbij aan weersomstandigheden, afzettingen of andere zaken.

 

In april, -voordat Corsica weer massaal bezocht wordt door toeristen- organiseren we een 4×4 hotelreis. En in september, als de meeste toeristen weer vertrokken zijn, een 4×4 bivak-camping reis.
Onder begeleiding van een lokale gids rijden we door de bergen en langs de kust, komen door authentieke dorpjes en eten locale specialiteiten.

Kampeer/bivak reis 22 t/m 30 September 2024

Trektocht van Noord naar Zuid met kamperen. Genieten van puur off-road en overnachten op de mooiste plekjes van het eiland.
Prijs: 1095 € p.p. op basis van 2 personen per auto. Inclusief ferry Livorno – Bastia/Bastia – Livorno,
7 dagen off-road, campings, bivaks, lokale gids, Nederlandse begeleiding en info/kennismakingsmiddag.

De reis start op zondagochtend bij de ferry in Livorno en eindigt op maandagmiddag in Livorno.
Geschikt voor standaard tot licht geprepareerde 4×4’s, min. AT banden. Min. 5 – max. 6 auto’s. 

 

Hotel reis April 2025

Trektocht over het eiland. Uitdagende tracks, geweldige uitzichten, overnachten in sfeervolle hotels, met lekker Corsicaans eten en goed gezelschap.
Prijs (indicatie) 1850 € p.p. op basis van 2 personen per auto. Inclusief ferry Savona-Bastia/Bastia-Savona met hut,
6 dagen off-road, alle hotelovernachtingen en alle maaltijden, lokale gids, Nederlandse begeleiding en info/kennismakingsmiddag.

De reis start op zondagavond bij de ferry in Savona (Italie) en eindigt een week later op zondagochtend als de ferry weer aan meert in Savona.
Geschikt voor standaard tot licht geprepareerde 4×4’s, min. AT banden. Min. 5 – max. 6 auto’s.

Heb je interesse of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@dreamtrails.nl

 

 

Volg ons ook op Facebook  voor het laatste nieuws.