06-506 934 62
konvooi 4x4 off road Marokko tracks woestijn
dessert lunch woestijn Marokko Dream Trail off road adventures

ATLANTIC DESSERT TRAIL 2024

  • 16-daagse trektocht door Marokko
  • Datum: 7 t/m 22 november 2024
  • Aantal deelnemers: 4 – 6 auto’s.
  • Kosten: 1695€ p.p. op basis van 2 personen per auto.
  • Inclusief ferry, alle camping overnachtingen, 2 x hotel overnachting inclusief ontbijt en diner, Dream Trails begeleiding, uitgebreide info-middag/avond voorafgaand aan de reis.
  • De reis is geschikt voor 4×4’s met lage gearing. De reis is niet geschikt voor pick-ups met camperopbouw, 4×4 VANS en off-road aanhangers. Voor deze groep kunnen we maat werk leveren.
  • Banden keus: minimaal AT banden met ruim voldoende profiel.
  • Ervaring: enige off-road ervaring is gewenst.

 

Programma:

Dag 1. Oversteek vanuit Algeciras naar Marokko, via snelweg naar Marakech. Overnachting op camping.

Dag 2. Vrije dag, bezoek aan Marakech of lekker relaxen bij het zwembad op de camping

Dag 3.  Marakech – Sidi Wassay. Via de snelweg naar Agadir, daarna gaan we off-road. Mooie route langs de kustlijn waarbij off-road en asfalt elkaar afwisselen. Overnachting op camping.

Dag 4. Sidi Wassay – Bou Jerif. Vervolg van de kustroute. Overnachting op camping.

Dag 5. Bou Jerif – Plage Blanche – Tafnidilt. We vervolgen onze route en als eb en vloed ons gunstig gezind zijn rijden we over het de beroemde Plage Blanche, waarna we geheel off-road naar ons volgende overnachtingspunt rijden. Overnachting op camping.

Dag 6 en 7.  Tafnidilt – Icht. We verlaten de kust en trekken Oost-waarts. Inkopen en tanken in Tan-Tan, waarna we ons op maken voor een 2-daagse tocht door niemands land. Aan het eind van dag 5 bivak en aan het einde van dag komen we weer in de bewoonde wereld. Overnachten en stof afspoelen op een bijzondere sfeervolle camping.

Dag 8. Icht – Foum Zguid. Geen off-road deze dag, relaxen op het vlakke asfalt en de sfeer proeven van het dagelijkse Marokaanse leven in deze zuidelijke streek. Overnachting op camping tussen de palmbomen.

Dag 9/10/11. Foum Zguid – Mhamid.  3-Dagen off-road. Via steenachtig pistes en oneindige vlaktes komen we in het zanduinen gebied van Erg Chegaga. Mooie route door de duinen en 2x bivak onder de sterrenhemel. Op dag 3 bereiken we Mhamid en gaan we genieten we van de luxe van een hotel.

Dag 12/13. Mhamid – Merzougha. De omgeving tussen Mhamid en Merzougha staat bekend om zijn veelzijdigheid. De pistes die we volgen, veranderen steeds van ondergrond. Zo is het zand, dan is het weer rotsachtig. Halverwege slaan we ons kamp op onder de inmiddels vertrouwde sterren hemel. In Merzougha overnachten we op een comfortabele camping.

Dag 14. Merzougha- Erfoud. Laatste dag off-road. Verrassende route en laatste camping overnachting.

Dag 15. Erfoud – Azzrou. Verbindingsroute naar het noorden met overnachting in een verrassend hotel.

Dag. 16 Azzrou – Tanger-Med. We gaan er even voor zitten, nog ca. 100 km secundaire weg en dan via de snelweg naar de ferry. Aan het eind van de avond zijn we weer op Europese bodem.

Aanmelden: info@dreamtrails.nl

Heb je vragen? Stel ze via info@dreamtrails.nl